• GL1500 Forlygte beskyttelse
Denne klare forlygte beskytter er designet til at montere på forlygternes forside for at beskytte forlygterne og positionslysene fra sten og andet vejaffald.. Denne protektor bruger 3 store sugekopper for at holde din forlygteenhed ren fra klæbrige rester.
Lavet i USA.

Vedligeholdelse af en god sugekop forsegling
Begge overflader skal være rene og tørre: Sørg for, at både indersiden af sugekopper og forlygter er rene og tørre. Brug ren sprit til at rengøre begge overflader, fordi det tørrer hurtigt. Glasrensere fungerer også godt. Hvis din protektor løsner sig i en af sugekopperne, kan du se en ring rundt om kopperne, der angiver, at overfladerne ikke er rene og tørre.

Ekstreme temperaturer kan forårsage problemer: Du får bedre resultater, hvis temperaturen på beskytteren og forlygten er ens og tæt på stuetemperatur. Hvis din beskytter har været inde i en kølig garage eller et hus, og din cykel har siddet i fuld sol, får du muligvis ikke gode resultater. Ligeledes, hvis din cykel er kold midt om vinteren, og beskytteren er i huset, hvor det er varmt, skal du vente på at din cykel varmes op for at installere beskytteren. Sørg for, at overfladen af din cyklens forlygter er tættere på beskyttelsens temperatur.

Fugt hjælper med at holde forseglingen: Ved at holde begge overflader rene og tørre, henvises til resten af rengøringsmidlerne. En lille smule vand på sugekopperne kan hjælpe med at holde forseglingen. Spred dråber af vand rundt med din finger. Tricket er ikke at få for meget fugt, men kun lige nok til at belægge overfladen.

Påfør tryk og hold: Bestem positionen på lygtenheden, tryk derefter på beskytteren, og tryk på sugekopperne i ca. 15 sekunder for at skubbe al den fangede luft imellem kopperne og lygtenheden. Hvis det glider, har du brugt for meget fugt.

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God
text_captcha

GL1500 Forlygte beskyttelse

  • Mærke: Barracuda
  • Model nummer: B-51-402
  • Tilgængelighed: Kan bestilles
  • 279.00Kr


Tags: GL1500, Forlygte, beskyttelse