• Gerbing 12V Opvarmede strømper

Den bedste måde at fjerne kolde fødder er ved at bruge vores opvarmede 12 volt sokker.
Strømperne er beregnet til at tilslutte smmen med Gerbings opvarmede bukser, jakke eller handsker. Hvis det er sammen med handskerne, skal du tilkøbe et split kabel. 
​Når du benytter strømperne samme med andet opvarmet tøj, kan du med fordel tilkøbe vores dobbelte junior controller, for forskellig varmekontrol af 2 stykker beklædning på een gang.

Du kan også tilslutte dem direkte til batteriet på din motorcykel via batteri hook-up kablet samt en Junior-controller (skal tilkøbes, hvis du ikke allerede har en), eller de kan benyttes samme med vores bærbare 12 volt batterier, B12V-5200 eller B12V-8000.

For helt at varme både hænder og fødder, kan du forbinde de opvarmede sokker sammen med dine 12 volt opvarmede handsker ved hjælp af et split kabel. Det er også muligt at forbinde de opvarmede sokker gennem et y-kabel til af den opvarmede jakke eller vest.

De opvarmede Bukser har også ekstra stik, som kommer ud af enderne af benene, for at kunne forbinde de opvarmede sokker der til. Bemærk, at de opvarmede bukser ikke har dobbelt ledning system, som de opvarmede jakker / veste. Du vil føle varmen fra de 12 volt sokker helt omkring foden, i modsætning til 7 volt sokkerne. Varmeelementerne er strategisk placeret på både toppen og bunden af ​​foden, som betyder at fødderne helt omgives af varme.

12 volt opvarmede sokker giver mere varmeeffekt end de 7 volt opvarmede sokker. Dette gør dem perfekt til folk, der har brug for maksimal varmeeffekt, som f.eks. på en motorcykel under lave temperaturer. Frosne tæer og kørsel på motorcykel hænger ikke sammen. Du har svært ved at bruge fodbræmsen, og at skulle skifte til et andet gear bliver hårdt arbejde. I sidste ende: når det er hundekoldt, bliver det du syntest er sjovt, en hård ting.

De 12 volt opvarmede sokker er lavet af et letvægts fugtspredende 4 vejs stræk materiale. Må kun håndvaskes og lufttørres.

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God
text_captcha

Gerbing 12V Opvarmede strømper

  • 795.00Kr
  • 695.00Kr


Mulige Valgmuligheder