Dette er den nye standard for H4 LED-pærer.

Vandtæt og stødsikker. Kan benyttes til alle køretøjer, som f.eks. motorcykel, som benytter H4 pærer.

Nem installation, bare plug and play.

Specifikationer:

  • Farvetemperatur 6500K Hvid
  • 25W effekt
  • 4000 lumen
  • Arbejdstemperatur -40 ℃ ~ + 80 ℃
  • IP68 vandtæt
  • Certificering FCC, CE, RoHS

LÆS DETTE, HVIS DU EJER EN GL1500 MED KLART FORLYGTEGLAS!

På GL1500 med de nyeste forlygter (med det klare glas) kræves Shims for korrekt installation af enhver standard H4-pære. Derfor skal du vælge GL1500 1998-1999-modellen, hvor shims er inkluderet i ordren. Derefter monterer du pærerne på følgende måde: Du skal trimme de nederste 2 faner af, så pæren går ind i huset. Her er hvor problemet ligger; det får faktisk pæren til at pege op, ikke lige, som er nødvendig for korrekt lysudfald - disse shims retter problemet. Shimsene er laserskåret rustfrit stål, så du behøver aldrig endnu et par.

LED auto pærer og E-godkendelser

E-godkendelse og syn

Synsmanden følger "Bekendtgørelse om køretøjers indretning og udstyr" når han syner. Den kræver at man har e-godkendte lygter på sit køretøj, og derfor skal lyskilderne / pærerne i dem også være E-godkendte. Skifter du pærerne ud med nogle der ikke er e-godkendte vil du kunne få problemer ved syn. Derfor får vi tit forespørgsler på E-godkendte LED pærer, men det er desværre ikke noget der findes i øjeblikket. Årsagen er egentligt ret "simpel".

UNECE og e-godkendelse

Det er UNECE (FN's Økonomiske Kommission for Europa) der laver reguleringerne som produkter E-godkendes efter. Reguleringen som omfatter halogen lygter og halogen-pærer, nævner slet ikke LED pærer. Det eneste reguleringen tillader er LED moduler der monteres i dertil designede LED lygter. 

Der findes altså slet ingen UNECE regulering som den slags LED pærer kan E-godkendes efter. Af samme årsag er det heller ikke nemt at finde LED auto-pærer fra Osram, Philips osv, da de ikke er særligt interessante for dem at udvikle og producere. Måske vil de blive tilladt om nogle år, hvis EU opdaterer reguleringen.

Ukorrekte e-godkendelser

Der kan flere steder købes "E-godkendte" LED pærer - det passer desværre ikke, og en synsmand vil derfor være svær at overbevise. Man skal også være opmærksom på at CE og E-godkendelse er to meget forskellige ting. En CE godkendelse er ikke lig en E-godkendelse,

Du kan finde regulativet på UNECE.org

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God
text_captcha

H4 LED Forlygte pære

  • Model nummer: BA-1104553
  • Tilgængelighed: På lager
  • 449.00Kr


Mulige Valgmuligheder


Tags: H4, LED, Forlygte, pære