Handelsbetingelser

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

 

Produktinformation:

På WINGCHROME.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til BikerShoppen@pc.dk

Priser:

Alle de angivne priser kan ændres løbende - måske fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt BikerShoppen accepterer ordren. Alle viste priser er inkl. moms.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på Wingchrome.dk er ikke et bindende tilbud, men blot et tilbud. Købers bestilling af varer fra WINGCHROME.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til WINGCHROME.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og WINGCHROME.dk er først indgået, når WINGCHROME.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Vi tager forbehold for udgåede varer. Hvis en vare er udgået eller udsolgt, vil det fulde beløb for varen blive tilbegabetalt til kunden.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til vores betalingskort udbyder i krypteret form (SSL) som det kun er dig og vores betalingskort udbyder der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Biker Shoppens leverandør.

Viabill: Ved køb med Viabill faktura vil du først modtage dine varer, og herefter har du en betalingsfrist på 14 dage. Aftalen om betaling hos Viabill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om Viabills vilkår og betingelser for køb med faktura, klik her: http://www.viabill.com/kredit Viabill gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger udveksler Viabill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan Viabill nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. Viabill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål. For yderligere information om Viabill besøg www.viabill.dk. Her http://www.viabill.com kan du også læse mere om Viabills beskyttelse af personoplysninger.

Reklamation:

Køber har 2 års reklamationsret fra købsdato. Reklamation skal dog ske indenfor rimelig tid efter af en evt. fejl opdages.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Hvis WINGCHROME.dk har gjort det muligt for dig at få relevant information på andre hjememsider igennem links, vil disse hjememsider være uden for WINGCHROME.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for WINGCHROME.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende

WINGCHROME.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber

​De fleste varer købt hos WINGCHROME.dk er skaffevarer. Derfor kan man ikke forvente en dansk bruger / installations vejledning sammen med varerne. Der hæftes derfor heller ikke for skader, som evt. er opstået i forbindelse med installationen eller monteringen af varerne.
​Hvis man er i tvivl om hvordan installationen foretages korrekt, eller ikke forstår den engelske vejledning, vil vi stå til rådighed via mail eller telefon.

Fortrydelsesret

Varer der købes på WINGCHROME.dk er specielle skaffe varer. Køber kan dog lave en aftale med WINGCHROME.dk om returnering af varen indtil 14 dage efter modtagelsen. Ved en evt. returnering tilbagebetaler WINGCHROME.dk det modtagne beløb tilbage når varen er modtaget. Kun komplette varer i deres oprindelige emballage kan returneres for fuld tilbagebetaling eller ombytning.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark. Omkostningerne i.f.m. returneringen betales af køber.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Biker Shoppen tilbagebetaler det aftalte beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand

Hjemmesiden www.WINGCHROME.dk drives af firmaet:

Biker Shoppen co. Alliance Data

CVR nr: 26131677

Tlf. 50584243,

Falkerslevvej 16

4871  Horbelev

Forbehold for ændringer:

Biker Shoppen forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne shopside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:

NETS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.nets.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen http://www.forbrug.dk/

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk